torsdag 31 december 2009

Gott slut & Gott nytt år & tack till alla läsare!

Det är sista dagen idag år 2009, ännu har jag hyacinter som inte slagit i blom, doften får gärna följa med oss in en bit i 2010. Nedan en vacker krukar med avtagbara vingar. Tack syster, gillar den jättemycket!

Ännu pysslas det i köket, ni minns att vi satt upp hyllor ovanför köksbänken, runt hela köket..

Dock har vi placerat köksgrejer på dem än... men det är på gång.. det här är ett roligt projekt som tar lite tid.

Så här fint kan det bli! Detta är en inspirationsbild frå Huset på Landet, se http://www.husetpalandet.blogspot.com/
Nu har vi iofs. bara en rad med hyllor, på bilden finns 2 rader, men lite den här känslan vill jag uppnå, hur fint som helst!!! Kolla gärna in bloggen, där finns en massa fint att inspireras av!

Så var det dags för att fixa hyllorna i skafferiet.
Med hjälp av sitt favorit verktyg, laserpasset satte sambon upp 24 konsoller på 6 hyllplan beställda måttanpassade på specialsnickerier.
.
Här kommer det rymmas en hel del..
.
Listerna vid golvet saknas med det kommer, det kommer.. Helt otroligt vad mycket plats det finns där inne för hur mycket som helst, läskbackar, vetemjöl, te, flingor, kaffe, mig & myyyyyycket mer.
Skönt att avlasta stackars lådorna i köket som fått offra sig & leva dom första månaderna i ett kaos, men med en lättnadens suck tömde jag dom & började fylla skafferiet..
.
Skall inhandla en hel del fina burkar att sätta mycket i, jag har en förkärlek till burkar i alla färger & former..
.
Men för i år börjar det bli dags att dra ner gardinen.. (så nöjd förresten med hissgardinen jag köpte senast)

Det har varit ett riktigt tufft och slitsamt år, men också väldigt roligt & lärorikt år, jag gör sammanfattningen av året som gått i början på 2010, då bloggen fyller 1 år!!
Helt otroligt vad fort det går!
.
Måste bara säga att nästa år kan innebära tillökning av familjen & då av en fyrbent vän, vi var & kikade på denna lilla godingen idag.. Såå fin!

I alla fall, vill jag önska alla läsare ett Gott slut & Ett Gott nytt År,
jag hoppas vi möts här igen nästa år, då bjuder jag gärna på nya projekt, tips, bilder & tar lika tacksamt emot era kommentarer & frågor, det värmer mig så med all respons jag fått under året,
.
Tusen tack & på återseende!

8 kommentarer:

  1. Men vilken goding ni kommer få i eran familj.
    Erat skafferi rymmer ju ett helt kylskåp o mer där till.
    God fortsättning!

    SvaraRadera
  2. Hej! Gud vad kul det var att titta på alla fina bilder av ert hus! Det blir ju hur fint som helst. Gillar framförallt lamporna i tvättstugan! Kommer tillbaka. Kram, Petra

    SvaraRadera
  3. Tack för att du tittade in till mig! Åhh det var verkligen super att få höra hur ni hade det under er byggtid..jag ska verkligen djupdyka in i din fina fina blogg...skafferiet ser precis ut som vårt ska!
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Otroligt snyggt kök. Jag tycker mycket om lösningen med ett rund fönster över diskbänken och det nya hyllorna runt om.
    I detta köket kommer ni verkligen trivas

    SvaraRadera
  5. Vilket fint hus ni bygger:). Blir avundsjuk på ditt skafferi,ångrar att vi inte byggde det i vårt kök men det var svårt att få till. Kommer hit och läser fler gånger.

    SvaraRadera
  6. Hoppas det är ok att jag länkade till dina fina lampor i tvättstugan!!

    SvaraRadera
  7. Tack Erika, det är bara kul,jag får gå in o kika! :) & tack alla andra för era kommentarer & varma ord, har rykt på en tråkig förkylning, men laddar för ett kommande inlägg! God fortsättning på det nya året!

    SvaraRadera
  8. Hej! Vad har du köpt hiss gardinen, den är så vacker? Mvh Maria

    SvaraRadera