måndag 29 augusti 2011

Junosäng säljes..

Vill passa på att tipsa alla läsare om att nu säljer jag den underbara Junosängen.
ute på blocket för 6500:- men här säljer jag den för 5600:- först till kvarn, eller till högstbjudande.
Jättefin junosäng, original 1940-1950 tal. Design Viggo Einfeldt.

Förlängningsbar med avtagbara sidor.
Fint skick med bruksslitage. Mått 110-150 cm. Bredd 69 cm.

Hämtning efter ö.k tid. Vid annat fall får köparen undersöka
fraktpriser med bussgods fr Halmstad till önskad ort.Fler bilder? Googla på junosäng så får du massa vackra bilder, Sebra gör ju en replika på denna som heter kili men som har plast skydd framför ribborna. men det går bra att googla på sebra kili med för att få inspirationsbilder på denna vackra säng.

Blir inte så långt inlägg denna gången.. är dunderförkyld & kurerar mig, så att jag blir frisk & kry som en nötkärna tills på onsdag när jag öppnar butiken igen.

Kram alla..

4 kommentarer:

 1. Ute i god tid!!! Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att i HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD, vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!! Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt! www.levvackert.blogspot.com KRAM

  SvaraRadera
 2. Åh! Att äga en junosäng är ju verkligen en dröm! Önskar bara jag hade någon att lägga i sängen... då hade jag köpt den på momangen.

  Kram Elin

  SvaraRadera
 3. Sängen är verkligen vacker - jag har heller inget annat än en katt och två stora hundar att lägga i den så jag måste nog låta bli att köpa härligheten...

  Hoppas att du har en fin helg!

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvaraRadera
 4. Oh en sådan säng som jag vill ha...Skulle gärna lägga nästa barn i en sådan. Men vågar inte planera för mycket. Har lärt oss att allt inte blir som tänkt sig.
  En underbar barnsäng i allafall.
  Kram,
  Ylvali

  SvaraRadera