torsdag 17 oktober 2013

Vilka underbara dagar..

 Under den här perioden är det lika vackert utomhus som mysigt inomhus.
Att vara ute i naturen och skåda alla färgskiftningar på träden är så vackert, speciellt under soliga höstdagar som vi haft turen att få många av.
 
Efter arbete, matlagning, läxläsning och andra vardagliga göromål så njuter vi av härliga promenader och lite trädgårdsarbete på dagarna och kvällarna är det mys som gäller.
Gillar att bara krypa upp i soffan med en skön filt, en varm brasa och en go kopp te och bara titta på allt från idol till bonde söker fru, dallas eller likande intrig och underhållsprogram.

 
 

Tänk att det bara är runt 10 veckor kvar på detta året och att ljusstakarna skall upp om ca 6 veckor. Det får en att reflektera hur fort tiden går, men visst längtar man lite efter det ändå.
Har inte kunnat motstå att köpa första glöggen och pepparkakorna, men än så länge står det snällt och väntar i skafferiet, kanske blir det provsmakning i helgen, hehe.
 
kram på er!
 


6 kommentarer:

  1. Ja, visst är det en härlig tid! Tyvärr blir det promenader för mig, kan och borde men gör det helt enkelt inte. Myser gör jag desto mer.

    Kram och ha en härlig helg!
    //Malin

    SvaraRadera
  2. Godmorgon!
    Hösten är nog min absoluta favoritårstid. Det är så vackert och mysigt på samma gång och som du säger man längtar lite till jul fast tiden går fort. Så underbart kök du har. Är de stora fönstren på bilden öppningsbara eller fasta, ska renovera kök nästa år och letar inspiration och tips.
    Ha en fin dag, kram Carolina

    SvaraRadera
  3. Åh, glögg och pepparkakor! Jag tjuvstartar också väldigt gärna med lite varm dryck och goda kakor! Varje år känns det som att förra julen bara var några månader bort... Årstiderna går verkligen fort!

    Trevlig höst från ett snöbelagt Piteå.

    Erica Pite Byggnadsvård

    SvaraRadera
  4. Veckorna går verkligen fort nu. 6 veckor säger du....njae då är kalendern fulltecknad så jag skjuter nog lite på julen iår! ;-)

    SvaraRadera
  5. Håller med dig, visst är det en mysig tid nu. Att tända en brasa och bara mysa, det är gött det.
    Önskar dig en härlig höstlördag
    Kram
    AC

    SvaraRadera
  6. Underbar blogg du har! Følger deg fra nå av jeg! Klem, Anne <3

    SvaraRadera