måndag 9 mars 2009

Golvvärme

Golvvärmen börjar komma på plats, man kan inte låta bli att granska allt i detalj.. ska det vara golvvärme under där toalettstolen skall sitta?? är det rätt eller fel? var får man alla svaren i från? Man går till och med i mörkret och spanar in kantelementen, jag tycker inte dom är raka, dom går inte riktigt i en linje, några kantelement sticker ut 0,5 cm i från varandra. Men visst killarna sliter från tidig morgon till sen kväll, en eloge för det, dom är superduktiga.

Husfirman säger att glappet vid kantelementet skall ordnas till så det känns ju skönt, men kan man sluta vara lite orolig ändå? Man vill ju bara kunna luta sig tillbaka och lita på att allt går rätt till, men har man varit med om några missar så letar man nog automatiskt efter fler tror jag.. sen har man ju hört från så många som byggt nytt en massa historier om en massa fel.. Bättre ha ett öga för mycket med i spelet än inget alls tror jag.

I morgon kommer rörkillen får se vad han hittar på, han drar nog vatten & avlopp. Men jag väntar med spänning till gjutningen, eller mest stomresningen faktiskt!

Vi har fortfarande inte fått nåt kontrakt att skriva på fast vi gått igenom det.. men nu fick vi reda på att vi får det i slutet av denna veckan. Känns lite lustigt att det är vi som får ringa och tjata och jaga alla inblandade, intresset borde ju komma därifrån tycker man, ja ja, bara att vänta lite till då..
2 kommentarer: