tisdag 17 mars 2009

Innanförliggande köksluckor

Det verkar som om stomresningen påbörjas nu på måndag, alltså om 6 dagar, eftersom det inte händer så mycket innan dess så passar jag på & gör ett inlägg om bl.a. köket. Nu har vi bestämt oss, det blir specialsnickeriet som får göra våra köksluckor och enligt önskemål blir det som luckorna ur deras visningskök, jag tog lite bilder med mobilen förra veckan, se nedan.

Dock inga överskåp utan vi satsar på hyllor som tidigare tänkt. Bänskivan på bilden är ask, vi ska ha bänkskiva i ek. Luckorna kommer att vara som på bilden, innanförliggande. Knoppar på lådor & skålhandtag på luckor, dock är inte skålhandtagen placerade på luckorna på bilden.

Lådorna vi kommer att ha kommer att variera i bredd, några på 80 cm breda, samt besticklådan på 40 cm. Dom breda lådorna kommer att ha ett fönster, på bilden nedan är dom uppdelade i två fönster per låda, det kan bli för mycket tycker jag.

Till köksön beställde vi en extra klaff i ek som man kan fälla ut i bänskskivan, perfekt när man behöver extra arbetsyta samt avlastningsyta.

Men det känns jättebra efter att vi har bestämt oss för köksinredningen. Jag älskar luckorna!


2 kommentarer:

  1. Ser jättefint ut!
    /Vimsingen

    SvaraRadera
  2. Jätte fina luckor! Tillsammans med gångjärnet ger dem en tidslös gammaldags känsla. Passar utmärkt i ett äldre hus men även i nytt hus.

    SvaraRadera