söndag 24 maj 2009

Zinkbadkar som loppisfynd & trädgårdsarbete 090523

En vecka har gått utan att bygget framskridit, p.g.a sjuka snickare & helgdagar, men i morgon skall det visst vara full rulle igen & på tisdag sprutas lösullen, bilder om det kommer i veckan.

I helgen däremot har vi förberett innergården för gräsmattan som skall läggas innan midsommarsamt varit på loppis, jag fyndade detta häftiga zinkbadkar, fullt användbart efter lite tvätt så.. 100:- otroligt!! Ta sig ett bad ute i trädgården kanske blir av i sommar, nu har vi både dusch & badkar utomhus :)

Zinkbadkar, solen värmer säkert upp vattnet. Jag tror lilltjejen kommer att tycka om att bada utomhus & då får hon skvätta & plaska & skumma bäst hon vill!

Jag kanske kan ta mig ett dopp jag med om det är tillräckligt varmt ute, en god tidning, lite skumpa, lyssna på den ljuva fågelsången & beskåda den ljusblåa himlen.. tja, värt & prova!

Jag får ta fler bilder när jag hittat den perfekta placeringen. En liten sak saknas förstås till karet & det är proppen, är det ngn som vet vad jag kan använda eller har ett förslag så är jag tacksam för detta!
& på minlillaveranda.blogspot.com fanns ett likadant zinkbadkar, jag får klura ut var i trädgården jag hittar den bästa & soligaste platsen till mitt kar.
hittade ett likadant kar som används för inomhusbruk på millymarina.blogspot.com

Innergården förbereds för gräsmattan som skall förhoppningsvis vara på plats till midsommar!

1 kommentar:

  1. Sitt på hålet så rinner inte vattnet ur karet. Gratistips från albanmartin

    SvaraRadera