fredag 25 december 2009

God fortsättning!

Intensiva dagar avslutas nu med en skön lugn helg!
Ett par dagar före julafton åkte vi till dom småländska skogarna för att fira lilljul, väglaget kändes tämligen översnöat, men vi körde sakta & resan tog dubbelt så lång tid än vad den brukar.

Vi fick stanna till för att frigöra isen som satte sig på vindrutetorkarna. Men det var ändå så vackert, jag önskar snön kunde stanna ett tag, som tur var fick vi en vit jul i år, det tillhör kanske inte till vanligheterna, men vackert är det samtidigt som det förhöjer julstämningen.

Inomhus gjordes det pepparkakshus & lyssnades på julmusik..

Fick äntligen uppsatt hissgardinen med spets & rosetter till köket, den passade perfekt, den syns även på bilden ovan.

Även lilla Bambi kom & besökte oss på tomten under juldagarna, såå fina dom är!

Den här gamla julgransfoten inhandlades på loppis i somras, hur charmig som helst, kunde inte motstå den, efter ett halvårs väntan fick den äntligen fick den göra sitt jobb.

Granen kläddes dagen innan julafton & den glittrade så fint vid den sprakande elden.
.
Nu var det bara gästerna & tomten som fattades..

Äntligen kom tomten, oj vad paket han hade med sig! Det var underbart att se denna glädje & spänning hos barnen när tomten kom .

& som jag samanfattade i mitt inlägg på julafton så var det även god mat, vintervitt landskap, ljuva dofter, vacker musik, trevligt sällskap & glada barnaskratt som förgyllde julen detta år i vårt nya hus.

Det börjar även snart närma sig slutet på detta året, det kommer jag att sammanfatta med lite bilder om vad vi upplevt, för 2009 blir helt klart ett år vi aldrig glömmer! Men först skall jag nu bara gå & luta mig tillbaka & ta det lugnt & njuta av familjens sällskap.

God fortsättning allihopa!!

3 kommentarer:

  1. Hej och god fortsättning! Vilket härligt projekt ni har tagit an er ;-) Jag kom in på din blogg av en slump när jag sökte på lantliga sovrum på google. Vilket fint hus ni har byggt, jag visade min man och vi drömde oss bort! Du har en jättefin stil, härlig blandning av lantligt och nytt!
    Kika gärna in till mig så får du se hur vi har det! ;-)
    Trevligt att tråkas!
    Mvh Maria

    SvaraRadera
  2. Hej Maria, tack, roligt att du gillar det! Klart jag kikade in på din blogg, hur fin som helst, jag hälsar på där oftare! :) God fortsättning!

    SvaraRadera
  3. Men gud så härligt det ser ut med eran kamin o tomten o julgranen. Där har du fått maxat julstämmningen må jag säga. God fortsättning på er!!

    SvaraRadera