torsdag 4 februari 2010

Brev från Brevbäraren...


Lite bilder taget på hemmaplan de senaste dagarna.. Som ni ser är det snö så långt ögat kan nå. Variation har det varit från snöstorm till vintervackra soliga dagar. För nu är det verkligen vinter, jag har nästan lurat mig själv att våren kommer snart, men faktum är ju att vi har precis växlat månad från januari till februari & det är ju såhär det skall vara i dessa månader. Här hemma hos oss kan jag inte påstå vi har haft en enda dag med slask, utan kalla vintervita vackra dagar med mycket snö.

Jag tycker det är så fint! Det är sällan vi har en vargavinter som i år, snön har varit liggandes i flera veckor, plogarna rullar dagligen på vägarna & själva kan vi inte mer än skotta för att komma in på parkeringen samt in i huset.

På ett kuvert som kom med posten igår stod det skrivet med bläckpenna och stora bokstäver SKOTTA, ett tydligt budskap från brevbäraren, så självklart.. det hade vi bara inte hunnit med, det hade ju kommit ny snö under natten. Grannen mittemot hade nog inte fått sånt brev för han var ute med sin motordrivna snöslunga kl 07:00 på morgonen, jahapp, det behövdes minsann ingen väckarklocka på alarm den dagen inte..


I allafall har jag slutat lura mig själv om att våren är på väg för det är ju vinter så mycket det kan bli & en underbar sådan, så länge man slipper vara ute på vägarna då.. Men vi människor fungerar oftast så att vi längtar alltid efter något som ligger framåt i tiden istället för att stanna upp & njuta av nuet..

Njut av nuet du med... Våren kommer när den kommer.. vem vet däremot när vi får en sån här vinter igen??

3 kommentarer:

 1. Vilken mysig blogg du har och ni har ett väldigt fint hus...

  Jag hittade hit via Viveka på Humlebacken fast *smiles* jag bor i Halmstad och är uppväxt i Onsjö så det var ju en liten omväg.

  Funderar på om jag också ska hoppa på Vivekas Vårteckenutmaning.


  Ha det bra, jag kommer tillbaka/ANNA

  SvaraRadera
 2. Så rätt så, gäller att passa på att njuta av detta vita fina landskap. Var ute och fotade lite utomhus idag igen. Får se om det blev något fint. Våren den kommer när den kommer!

  SvaraRadera
 3. Hej Anna, tack, kul att du gillar huset & bloggen :) Kul när lokalbefolkningen hittar hit :) fast du fick ta en omväg :)

  SvaraRadera