tisdag 14 september 2010

Tack alla läsare!

Besöksstatistiken har nu passerat 100.000 klick, fantastiskt kul!
Detta inom loppet av 1 år & 2 månader. Tack alla läsare det sporrar mig, tack för era besök, era mail & kommentarer, frågor & synpunkter.

Passar också på att bjuda på en bild på veden som är hämtad & staplad & kaminen som nu har premiäreldats för första gången i höst. Hur mysigt som helst att kura in sig i en filt med en bra tidning & en kopp thé & bara titta på elden & känna värmen när det regnar & blåser utomhus.

Tiden går ju så otroligt fort ungefär om en månad är det ett år sen vi flyttade in i huset, inte för att det är färdigt men inflyttningsklart & beboligt. Jag hoppas få bjuda er läsare på mina inlägg, inspiration & bilder i minst ytterligare ett år till.

Varmt tack!

6 kommentarer:

 1. Grattis till alla dina besök, nu ska jag spana runt mer på din fina blogg!

  Må så gott!
  Kram T

  SvaraRadera
 2. Vad kul! Ett år går så fort, vi har också byggt nytt hus, men tyvärr har jag inte bloggat om det,vilket man tycker nu i efterhand tycker är synd för då skulle man ju haft lite dokumentation att kika på. Jättefin blogg! Tack, Maria

  SvaraRadera
 3. Mmmmm vi har kommit ett steg närmare vår Contura iaf....någon gång i höst hoppas jag att vi med kan elda.

  SvaraRadera
 4. Grattis till alla besökare!
  Det är så spännande att se hur det framskrider. Har suttit och kollat på det där vackra stenbrottet och det blågröna vattnet, riktigt magiskt. Här väntar ett gruslass på att handskottas. Vi har haft grävare här och det har blivit ett slags katastrofområde..

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Grattis till alla besökarna!! Ohhh en kamin, så mysigt...det vill vi också sätta in i vårt hus. Härligt att sitta och kura framför, få värme och känsla nu när hösten kommer på allvar. Helt fantastiskt fint hus ni har. Vackert läge också. Trevlig helg. Kram Paula

  SvaraRadera
 6. Grattis till alla besökare...Ha en skön helg
  Kramen
  Ulrika

  SvaraRadera