söndag 27 maj 2012

Är det ditt hem jag söker?

Ännu en underbar dag med ljuvligt väder, idag har vi varit & ätit lunch på golfklubben med svärföräldrarna & därefter åkte vi hem till dom och gick en långpromenad & avnjöt hemmagjord hallontårta som smakade somrigt ljuvligt på den solvarma terassen! Tack för en mysig dag ♥ kram

Väl hemma fortskrider planerna för reportagen i Skåne samt Österlen, bl.a. detta underbara hus, inbjudande sött i sin invändigt ljusa skrud med vackra bjälkar i taket & spännande lösningar i en hemtrevlig miljö. Vem skulle inte trivas här?
Strax utanför Kivik finns nästa objekt, i Österlen med en slående havsutsikt över Hanöbukten ligger en gammal länsmansgård från 1874, som en oskuld lika orörd, med en glasveranda, vackra spegeldörrar & underbara breda plank på många av golven. Inredningen är inte tillgjord utan vackert skapad efter boendets behov & önskemål.
Det här är ett hem som inte kräver någon styling, för detta är ett original som vi idag försöker efterskapa i många andra hem. Ska bli så spännande!


Nu söker jag fler objekt i Österlen & Skåne att besöka i samma veva, har du ett hem i Österlen & Skåne med lantlig prägel som passar in i ett reportage eller känner du nån som har det, skicka in en kort beskrivning & maila mig för mer information info@lantligahem.se

Hoppas få besöka era vackra hem i sommar, hör av er!

kram

4 kommentarer:

 1. Men gudars vad fint!! Vacker vackert och helt underbart.
  Hoppas du har det toppen i solen.
  Kram
  AC

  SvaraRadera
 2. Underbart fint, vilka hem!
  Önskar jag hade ett att erbjuda,
  Lycka till
  Kram
  Maja

  SvaraRadera
 3. Så vackra hem! Er dag lät fantastisk! Kram från oss

  SvaraRadera
 4. Underbara hem. Skulle gärna sitta i det vackra vita köket och njuta en stund.

  Ha en bra dag och lycka till i jakten på ett annat fint hem.

  SvaraRadera