torsdag 13 mars 2014

Fyndat igen, tjohoo

 Till min glädje har jag kommit över denna söta gustavianska salongsgrupp och en gammal fin kristallkrona som passar till. Jag bara älskar att fynda gamla möbler, lampor m.m. Än så länge blir det att ha i stugan och göra fint där, men sen hoppas jag att kunna ha möblerna på ovanvåningen när det blir dags att möblera.. ett tag dit, men hittar man nåt som man vill ha så får man slå till.




Vårsolen lyser in, jag & darlingen njuter av en eftermiddagsfika medan bebisarna sover gott.

Fortsätter solen lysa och temperaturen öka så sitter vi snart utomhus och fikar istället,det längtar jag till.

måndag 10 mars 2014

Retrovagn & bärsele

En kort update.. Underbart vårväder, upp till 13 grader vissa dagar, härligt promenadväder.
Eftersom William har fått en bärsele, babybjörns nya WE så ville inte Mirabelle bli lottlös. Hon valde en retrovagn från Emmaljunga, mammas tös, bra val!

Alternativ till tvillingvagnen vi har är alltid bra om man måste gå ut och gå med en av dom om den andra är sjuk eller bara vill ha kvalitetstid med den ena föräldern.
Men har inte hunnit prova retrovagnen än, skall putsa upp den lite först. William har däremot fått testa bärselen, och ja..betyg.. han somnar och njuter av kroppskontakten och värmen.



Mirabelle väntar spänt på att få åka i retrovagnen..


Tjoho, så här glad blir William när man när han fått en bärsele..

onsdag 5 mars 2014

Känner mig..

  Trött & otroligt lycklig, bilden säger sitt...


Unnade mig lite vårpresenter för att jag är en sån duktig mamma, pepp till mig själv. Självklart blev det lite presenter till barnen med för dom är så så duktiga barn, hehe


Hej hopp