torsdag 21 maj 2015

Tänkvärt, borta bra men hemma bäst?

Många planerar sin semester nu och det får mig att tänka på hur viktigt det är att skydda sitt hem, både genom grannsamverkan och larm, finns ju hur många moderna trådlösa lösningar som helst. Semestertider när man är bortrest är ju annars säkert inbrottstjuvarnas högtid. Skrämmande det där att man inte kan låta andras saker vara,  att till och med sjunka så lågt att rota igenom barnens saker för att komma åt pengar och smycken.
 
Med larm från CPG security och kameraövervakning via mobilen så känns det tryggt när man lämnar sitt hem. Smidigt att kunna se vad som händer hemma fast man inte är hemma. Vissa saker är verkligen värt att investera i. 
 
Den här semestern blir det inga långresor dock då tvillingarna fortfarande är små, blir till att besöka djurparker, junibacken, vänner och kusiner. Annars blir vi hemma och njuter, Wille & Belle leker gärna i sandlådan, eller varför inte ta skrindan ner till havet, besöka lekplatser, utforska naturen och umgås i goda vänners lag med god mat & dryck. Kravlöst, enkelt och alldeles underbart, som en semester skall vara. Och när vi reser bort känns det ändå tryggt, med kameraövervakning i mobilen känns det som man tar med sitt hem. Man är borta fast ändå hemma. Vad säger man, borta bra men hemma bäst?
 

Hej hopp
 

1 kommentar:

  1. I am extremely impressed along with your writing abilities, Thanks for this great share.

    SvaraRadera