fredag 13 november 2015

Julbord i Stockholm, ja tack!

Helt otroligt att vi har tolv grader varmt vecka efter vecka i mitten av november, iofs så gillar jag det, längtar inte alls till kyla, skrapa bilrutor & skotta. Men vad jag däremot ser framemot är advent och allt som hör julen till. Längtar till det första julbordet med massa god julmat som julskinka, lax, köttbullar, sillen och sist men inte minst godisbordet med knäck, kola, ris a`la malta och allt godis, mmm.

Jag älskar gå och äta julbord, så mysigt och fantastiskt gott. Det börjar verkligen bli dags att boka ett julbord. Jag är osäker än vart vi skall äta julbord i år, för de som har turen att bo i Stockholm däremot eller som kommer besöka staden så finns julbordsmäklarna till hjälp. Julbordsmäklarna samarbetar med drygt 200 stycken restauranger som anses leverera de bästa julborden och förmedlar restaurangernas julbord, kostnadsfritt! Spana in deras hemsida genom att klicka på länken i ordet julbordsmäklarna, vilka underbara bilder på restaurangerna, och så smart att man kan få tips om julbord efter läge, typ av julbord och antal sittande gäster.

Jag skulle gärna gå på julbord i Stockholm, jag älskar ju både Stockholm och julbord så det kan ju inte bli bättre kombination.


'

Kram 

3 kommentarer:

 1. Till att börja med så är frågan om man ska använda kaminen för att värma upp huset eller bara för trivsel, kanske låta den fungera i bara ett rum. Om det bara är för att man tycker om att kunna elda lite och njuta av situationen så kanske braskaminen inte behöver vara så stor. Ska den å andra sidan användas till att värma upp flera rum i hemmet så kan man behöva en annorlunda modell med större kapacitet.braskaminer stockholm

  SvaraRadera
 2. Great Article it its really informative and innovative keep us posted with new updates. its was reallyvaluable. thanks a lot.orologi replica
  Nike Shoes

  SvaraRadera
 3. I enjoyed over read your blog post.
  Your blog have nice information, I got good idea from this amazing blog.
  I am always searching like this type blog post. I hope I will see again…
  หนังออนไลน์

  SvaraRadera