tisdag 18 augusti 2009

Elinstallation på G & takfönster på plats!! 090817

Hittils under veckan har vi fått takfönsterna på plats, en på framsidan & två på baksidan mot innergården till. 94*147cm stora.

Sen har Ola & Stefan från Hallands El tjänst påbörjat elinstallationen i huset, vi valde bort eljo trend som var standard & tog i stället eljo renova, en strömbrytar serie med ett mera gammaldags utseende, som passar bättre i huset, med tanke på att vi valt den lite gammaldagsa stilen både vad som beträffar skånelängan som exteriört samt interiört med lister, kök, dörrar, m.m.

I allafall det är fantastiskt kul att se allt närma sig slutet.. fast den är fortfarande en hel del kvar! Här får ni lite bilder från 2 dagars arbete, med 3 snickare & 2 elektriker.. Vad bildera inte visar denna gången är att innertaket är färdiglagt & bastun är också snart klar, dom bilderna kommer i nästa inlägg.

Takfönster framsidan

Takfönster mot innergården


Riktbara spottar valde vi vita i hall, passage, kök & badrum. Alla spottar blev inte exakt placerade enligt önskemål p.g.a reglar som var i vägen, men sånt får man räkna med & placeringen av spottarna blev ändå kanon! Jag tycker om när ljuset tar mer plats än armaturen & i vårt hus passar det bäst att spottarna smälter in i taket & inte tar överhand.

Eljo Renova

Elskåpet på platsOla från Hallands El tjänst
Kan inte mer än varmt rekommendera elektrikerna, snabba, effektiva & kreativa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar