tisdag 11 augusti 2009

Montering av kök pågår...090811

Köksön är nu placerad, 3 av 4 bänkskivor är på plats & fläkten är upphängd. Däremot är det vår förhoppning att få fläkten höjd med några centimeter eftersom den känns lite låg.

Men det är en hel del arbete kvar på köket. På torsdag blir det förhoppningsvis köket klart, dock är det inte säkert att skafferiet kommer vara färdigmålat då, inte heller kaklat ovanför bänkskivan.

Köksö med bänkskivan utskjutande med ca 30cm, plats för framtida stolar under denne. Bänkskivor i ek.


Ovan ser vi att det är öppet för skåpet till höger, här skall nämligen ugnen vara placerad. Längst till vänster skall gasolflaskan sättas & i skåpet i mitten är det tänk att ha som förvaring för kastruller & stekpannor. Alla skåp kompletteras med handtag på torsdag. Det skall även sågas ut för hällarna som skall sänkas ner i köksön under veckan.

Här ser vi en lösning som vi hade önskemål om som jag verkligen bara älskar, den extra uppfällbara klaffskivan i köksön, benet till denna är ännu ej fastsatt ( se på bordskivan) men det är som ett klaffbordsben.

& så en bild på en del av dom innanförliggande luckorna i shakerstil. Handtagen sätts på torsdag samt sockeln undertill skall också sättas på plats.
Mer bilder på köket lägger jag ut senare i veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar