tisdag 8 september 2009

Golv i vardagsrum & badrum / bastu.. 090908

I dag lades det sista golvet i vardagsrummet, det blev verkligen jättefint! Nedan ser vi Lars-Erik limma den sista tiljan på plats! Golvlister & fönsterbrädor skall också på plats så är rummet komplett.
Golvet har lite samma vithet som råsponten i taket. Det blir mer liv i rummet med vitvaxat golv & vitlaserad råspont i kontrast till de vita väggarna.

Golvet är fr. timberwise, borstat & vitvaxat, 185mm breda & 15mm tjocka tiljor.
Badrummet börjar också bli färdigt, silverspegeln ni ser under fönstret skall sitta ovanför tvättställskåpet. På torsdag kommer vvs-killen & kopplar in vattnet. Vilken känsla det kommer att vara att bara kunna sätta på kranen i huset.
Tvättställ fr. Miller, blandare fr. Mora & badrumsmöbler... ja, jag älskar ikeas serie flåren..lantligt romantisk till ett fantastiskt pris! 2 st. Krukor i järn, fr. Åhlens.


Till vänster bastun, wc & till höger dusch. Fortfarande lite rörigt, men kommer att lägga ut bilder förhoppningsvis till helgen då det är klart, helkroppsspegel skall sitta på väggen till höger.

Ovan ser vi även resultatet av aggregatsskyddet som gjordes idag, jag tycker det blev hur bra som helst! Nu känns det tryggt att låta barnen basta utan att oroa sig att dom bränner sig!

1 kommentar:

  1. Det är stor skillnad på IKEAS Flåren och Svebergs romantiska badmöbler, typ 9000kr skillnad. Svårt att slå! Jätte trevlig blogg, kommer tillbaka!

    SvaraRadera