onsdag 2 december 2009

Så kom frosten till Vilshärad 091202

Löven blev täckta av vackra små iskristaller när frosten visade sig idag..

Så här ser nu framsidan ut & kommer att se ut sån tills våren kommer då det blir dags för att få en trädgård bestående av gräsmatta & gångar.
Fördelen med frosten som kom idag är att sanden fryser & blir hård så den fastnar inte under fötterna & man slipper få med sig sanden inomhus samt in i bilen.

Några sandhögar blev kvar, medvetet för att sparas till att jämna ut sättningar som det kommer bli nu när kollektorerna är nergrävda. Vi hade tur som lyckades få ner kollektorerna precis innan frosten kom..

Det var en väldigt vacker dag idag, fast det var kallt..

Det ser lite tomt ut på framsidan när man ingen trädgård har.. & jag som älskar trädgård.. nästa år minsann ska ni få se. :)

Min krona i trädgården hade också fått en dos av iskristaller.

Innuti lyser första adventsljuset.. Har fortfarande inte bestämt mig vad jag skall ha under ljusen.. det kommer.. :)

Lite vinter / julkänsla fick man idag, vädret gör sin rätt i årstiden, 10-12 grader plus passar inte i december.. temperaturen var runt noll strecket hela dagen, tänk om det kunde komma lite snö också.. ååh..

Härligt med promenader dagar som dessa om man är ordentligt klädd, mysigt sen att gå in & värma sig framför kaminen, kanske basta lite & äta nybakad sockerkaka till det varma kaffet.. det är min kväll det..

4 kommentarer:

 1. Här kom frosten med december, det blir givetvis lite lättare att få julstämmning nu när det är kallare. Ska bli skoj att följa din trädgård specielt om du är tokig i den redan!

  SvaraRadera
 2. Tjoho va snabb du var, det måste vara den boken. Tack så jätte mycket, har lagt till den på önskelistan nu. Ska nog göra ett inlägg med mina småönskningar så att vissa nära inte missar.
  Har du boken själv?

  SvaraRadera
 3. Vad härligt med husbygge :-) klart du ska bli medlem på SIB, ska bli spännande att följa. Jag lägger in dig som medlem nu, länka gärna med SIB"blomman". Välkommen i gänget :-)
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 4. Jätte fin utebelysning!
  Vi har oxå funderat på lampa som både lyser uppåt och neråt.

  ha en trevlig lördags kväll!

  SvaraRadera