lördag 10 april 2010

Inslaget i Härligt Hemma

Hahaha.. Guud var roligt, från affären hela vägen hem skrattade jag gott!
Rubriken, Nu är projektet klart - vårt drömhus..
Ett tag tänkte jag i bilen på väg hem från affären, har nån varit hemma hos oss & fixat restrerande? Har vi ett färdigt hus nu? Sååå hääärligt!

Men nää, väl på uppfarten så var huset i samma skick som tidigare.
Så jag får väl göra mina små rättelser genom bloggen, för huset är ju inte färdigt, vi har ju hela ovanvåningen kvar med 3 sovrum, ett allrum, klädkammare & badrum.

Trappan skall målas & trädäck, orangeri, garage, skall byggas. Gräsmatta skall anläggas på framsidan, staket & grindar skall också fixas. Så färdigt? näää.. inte än.. Men ok, det är ju så pass färdigt att vi kan bo här & det är lyx med tanke på tiden vi bodde i den lilla stugan.


Väl inne i texten står det..det här är kul..jag tar några urplock ur texten ..
-Nu bor vi verkligen i vårt drömhus
-Äta frukost & skåda rådjur på tomten & ryttare som rider förbi
-Entrén är rymlig & pampig
-Tvättstugan har vi valt att inreda modernt & glammigt
& en bild på köket med texten, här trivs vi bra..
.
Haha, låter som en bratzig prinsessa har gett uttryck för sitt hem minsann..
Men så tänker man, har jag verkligen sagt så?? Kanske jag har? nää eller gjorde jag, jag börjar tveka? men ok, Tvättstugan är lite mer modern & glammig om man jämför med resten av huset som går i den lantliga stilen.. & visst, rådjuren går på tomten när vi käkar frukost & ryttare rider förbi på gatan i bland & lilltjejen blir lika glad varje gång.
.
Men så läste jag vidare, på faktarutan.. maken Peter.. va?? Nu är jag gift med, så smidigt det gick.. Älskling jag packar väskan, vi drar på smekmånad! :) men när jag blickar ner mot fingret så.. näää ingen ring , än i alla fall :)
.
Det första jag lägger märke till hemma hos andra, var ju en fråga & jaa, jag kollar ju allt gör jag & jag älskar det! & det är inte för att leta fel, men gammalt som nytt, allt har en historia & det tycker jag berättar mer om personerna i hemmet så man lär känna dom bättre samtidigt som man kanske lär sig nåt nytt!
Jag kanske heller aldrig blir bjuden till nån mer med tanke på mitt gransknings svar, men jag tar den risken för jag bara älskar att kolla in andras hem, annars skulle jag aldrig köpa inredningstidningar som en tok..
.
Bilderna då? Det var ju ett flertal bilder man fick dela med sig.. den där bilden på tvättstugan, känner jag var sådär, tvättstugan var inte ens klar på den bilden, fast det kanske man inte tänker på, däremot tycker jag det hade varit finare med en bild på vardagsrummet, det sticker ju ut lite mer med tanke på att vi har 6 meter takhöjd.
Men vad tusen.. Nu får jag ge mig.. fast bilden på mig själv var värst.. huuuh.. det var den enda bilden jag inte ville skulle bli utvald..
Fast alla ni som brukar läsa min blogg känner säkert igen bilderna i tidningen, eftersom dom kommer från bloggen. Reportern ville bara att jag skulle spara om dom för tryck, men kvalitén tycker jag var sådär, tyvärr. Men hon var kanon, Cecilia (reportern), supertrevlig verkligen, hon tyckte jag var ett proffs med bilder & texter & det var ju superkul att höra från en som verkligen är ett proffs. Trots att jag är kristisk till vissa delar så tycker jag det blev ett bra inslag i tidningen, mitt eget fel till att jag skickade med vissa bilder som jag inte ville exponera, jag borde själv sållat bättre.
.
Tänk att så kristisk har jag varit under hela vårt husbygge, nästan aldrig nöjd utan hela tiden en strävan efter perfektionism.. jag inser problemet :)
Fast samtidigt, när man väl bygger hus & dom summor det handlar om, vem vill då inte uppnå perfektionism?
.
Ha en trevlig perfekt helg & glöm inte ett gott skratt förlänger livet!
Missade du inlägget om lamporna jag gjorde igår?.. scrolla ner & spana in lamporna som jag valt ut!

2 kommentarer:

  1. Inslaget i Härligt Hemma var jättebra, oroa dig inte :) Alla är vi nog lite kritiska ibland! Kram Jackie

    SvaraRadera
  2. Ledsen men jag hann inte komma i väg och skaffa bilagan i helgen så jag har inte läst den. Kanske finns den på nätet?

    SvaraRadera