torsdag 8 april 2010

Reportage om vårt Hus i Aftonbladet!

Nu på lördag är vårt hus med i Aftonbladet!

Missa inte köpa bilagan Härligt Hemma !! Jag har inte tagit del av korret men jag vet att det blir 2 helsidor med bilder exteriört & interiört samt en faktaruta /intervju.
Spännande!

Jag försökte förklara för min sambo igår kväll hur det kändes, jag sa -tänk att du målar en tavla, en tavla du jobbat väldigt länge med & som du är väldigt glad över, sen får du ha tavlan på utställning & 137.000 personer kommer & kollar på den, Ja, så många läsare har tidningen av information på nätet att döma.

Alltså vårt hem är "min tavla som jag målat & jobbat väldigt länge med" & på lördag är det utställning för över 137.000 besökare.. Såå kul!
Tack Cecilia Von Mentzer reporter på Aftonbladet för en supertrevlig kontakt!


Tack alla som röstar på bloggen på vibyggerhus.se, har du inte röstat än? bara klicka på länken nedan.

www.vibyggerhus.se/husprojekt-dromhus/

Hjärtligt Tack för din röst!!

6 kommentarer:

 1. Grattis!
  Ska köpa tidningen på lördag.
  kram
  Vilma

  SvaraRadera
 2. Gud vad spännade! Grattis!
  Ska definitivt kasta mig över tidningen!

  Kram Tanja

  SvaraRadera
 3. Aaaaa men suuuuuper roligt att du får komma med i en tidning. Får se om jag kommer i väg till en butik i helgen och kan köpa den!

  SvaraRadera
 4. tack.. ja det blir spännande...har erfarenhet av att vara på andra sidan tidningen & jobba med text o bilder, men att vara med i tidningen beträffande denna kategorin är definitivt en spännande nyhet! Måtte gudarna nu det inte stå en massa pinsamheter.. :)äsh, det blir som det blir! :) trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Ska absolut köpa tidningen idag. Jättekul! Trevlig trädgårdhelg!
  /Carin

  SvaraRadera