torsdag 13 maj 2010

En ny trebent familjemedlem!

Idag fyndade jag ett antikt månbord, det får stå i hallen under spegeln. jag har faktiskt letat efter ett månbord att ha där & idag slog vi till.


När man flyttat in till sitt nya hus tar det alltid ett litet tag innan sakerna faller på plats, man känner in sitt nya hem. Likt ett pussel faller bitarna sakta men säkert på plats & idag fick vi dit ännu en bit!
Ville bara visa dagens fynd! :)
Ha en skön helg allihopa!

3 kommentarer:

 1. Jag går in på din blogg ibland, och blir alltid lika fascinerad av huset och inredningen.
  Huset i sig är jättefint, men jag gillar att du långsamt inreder med nya möbler och detaljer, vilket gör att ert hem blir unikt och får karaktär.
  Mycket vackert!
  Kram på er.
  Sylwia (Sams fru)

  SvaraRadera
 2. Skönt att hitta just det där man letat efter som det hela ännu finare.
  Har du något mer på önskelistan?

  SvaraRadera
 3. Tack Sylwia, verkligen jättekul att du kikar in här ibland & ännu roliagre att du skrev en kommentar! :) Ni får komma & hälsa på nån dag!! Kram!

  Jaa, du Ika, tyvärr är min vill ha lista alldeles för lång :(, när man väl tycker man har bockat av några saker på den här listan kommer det alltid till några nya vill ha saker, den här lista hänger med mig livet ut & det är jag glad för för det är alltid lika kul att bocka av en sak. Vad som står näst på listan om vi inte räknar med altan & gångar & så utan mer materiellt så är det nog en vacker trasmatta i pastelliga färger till lilltjejens rum i rätt storlek.. Har letat länge nu.. :)

  SvaraRadera