måndag 16 augusti 2010

Sifon, Sopkvast & Skyffel, Trådrullar & Snurrstolar..

Fina fina sifon, gillar den så.. den har fått sin egna lilla plats på våran kökshylla. Vi hade loppis i somras, så erbjöd vi svärmor & svärfar att sälja lite saker åt dom med ifall dom ville bli av med nåt..STOPP & belägg, denna sifon kan inte säljas dessutom har den tillhörande kolsyrepatroner kvar.. måste stanna inom familjen, vi kan ta väl hand om den :) & så blev det! Hjärtligt tack den blev väldigt uppskattad här hemma!

Nästa pryl som kanske förnöjer städningen är mitt senaste inköp, en
sopkvast & skyffel. Rustik, antik & i trä.. Den får t.o.m stå framme för jag gillar den, är inte så förtjust i plastiga färgglada sopset.. Så äntligen är den nu inhandlad, perfekt att slippa släpa fram dammsugaren när man bara skal städa upp vid vedlåren ellervid dörren när man tar in sand fr. baksidan fortfarande. Like!

Gamla trådrullar.. charmiga..får se var dom hittar sin slutgiltiga plats.. Sen när det köps vackra band har man fina rullar att linda dem runt.
.
Loppisfynd, en gammal snurrstol fick hamna i lilltjejens rum, perfekt så kommer hon upp lite i höjd! På nåt känns det som att denna får förbli omålad, jag gillar dess rustika brytning mot allt det vita lugna. NICE..

& ännu fler stolar.. barstolar som snurrstolar, också ett loppisfynd, fast inte så gamla dock.. också perfekt jag har ju letat efter liknande stolar & nu fick jag 2 för 50:-FYND!

Så det var allt från denna gången.. visst är det kul med prylar.. gamla som nya & fyndar man dem dessutom så blir det ännu roligare!

2 kommentarer:

  1. vackert!! vill ha känsla! vovven var ju också en sötis.

    SvaraRadera
  2. Gamla eller nya bara själva letande är ju halva grejen.

    SvaraRadera