onsdag 29 september 2010

Antar utmaningen huset i höstskrud!

Har fått en förfrågan/utmaning att lägga ut lite höstbilder på huset av Ika med bloggen Ika kan själv, så klart jag hakade på. Så nu har jag varit ute & tagit lite exteriörbilder. Dagarna som varit har ju varit fantastiskt soliga & fina, man får njuta så länge man kan, men idag var även den första morgonen med frost på bilrutan, så nog allt är kylan på väg.

Marken täcks mer & mer av de gula löven som sakta en efter en faller ner. Färgerna är vackra så här års & luften är frisk vilket är härligt, men inte bara fördelar har hösten med sig, tyvärr blir det ju mörkare allt tidigare nu. Så på med toppaluvan på morgonen & tänd lamporna på kvällen!
Nån mer som fotat sitt hus i höstskrud? berätta!
Ikas blogg kan du ta del av på http://www.ikakansjalv.blogspot.com/
Fast klart jag måste ju erkänna att på mina bilder kan man än inte tyda så mycket av höstligheten mer än på bilden av björken som är med, men men.. som sagt så länge vi har soliga dagar, skall vi passa på att njuta av dem!

5 kommentarer:

 1. Jätte roligt att du hängde på och visade lite höstbilder. Håller med om att det inte är lika mycket höst på dina bilder men vårt land är ju långt.

  SvaraRadera
 2. Fina foton och trevlig blogg.
  Jag har lagt till din blogg till min blogglista.
  Hoppas det är ok!
  AC

  SvaraRadera
 3. For et FANTASTISK hus!!!

  Glad jeg ble tipset om bloggen din. Jeg kommer garantert tilbake. Har akkurat tegnet om huset vårt og skal sette i gang renoveringen nå.

  Dere har valgt mange av de samme løsningene, som vi har valgt, og det er bare så gøy å se hvordan det ser ut in real life ;-)

  Kan jeg spørre hva slags vinduer dere har?

  SvaraRadera