söndag 3 oktober 2010

Lek med ord & bilder

Att leka med ord & bilder är jättekul! Att leverera ett budskap kombinerat med bilder, är vad som bjuds idag. Hösten är här på allvar & nu rasslar löven ner på marken så idag var det ut & kratta som gällde, skönt faktiskt, jag gillar vara ute & jobba i trädgården, ett skönt sett att vara ute på. Nedanstående budskap går till min darling som varit i Skottland med jobbet över helgen. Det fick mig att sakna honom extra mycket!

Gevalia har kört en kampanj & har tagit fram en såå fin kaffeburk, Gevalia med kärlek heter den!! Ett noga utvalt bryggkaffe rostat med kärlek. Ett virrvarr av hjärtan pryder också burken. Jättefin, kul när man satsar på förpackningar, Tack Gevalia! Så.. varför inte en kaffe med kärlek, vem kan tacka nej till ett sånt erbjudande?

Nedan en bild från en av det senaste köpen till hemmet.. cupcakes, 3 st. , kunde inte låta bli... dom fick sin plats i tallrikshyllan.. Man kan inte annat än bli glad av att se dom! Alla bildcollage behöver inte ha en snitsig mening, det räcker även med ett enstaka ord, här i färger som cupcakesen.

Slutligen.. Här har jag fyllt hinken med värmeljus, zinkhinkar är ju så dekorativa att användas inomhus som utomhus, fyll den med äpplen, tidningar, potatis, värmeljus.. ja vad som helst! Mörkare blir det & då får man ta & tända ljus, gör det mysigt, lys upp kvällarna! men glöm inte släcka!!

Nog med lek med ord & bilder för denna gången..
Ha en härlig vecka allihopa!
.
k r a m

2 kommentarer:

  1. Fyndiga bilder du fått i hop!!

    SvaraRadera
  2. Där fick du allt till det!
    Drar på smilbanden...

    Kram, Nicole

    SvaraRadera