tisdag 4 januari 2011

Bilder från tvättrummet / tvättstugan.

Tänkte bjuda på lite bilder från tvättstugan. Vår tvättstuga är den mellandelen vi kallat för slussen som binder ihop huset med stugan. I tvättstugan som också är vår groventré kan man komma in med skitiga overaller & blöta hundtassar, skönt att ha en extra ingång.
Härifrån kan man också komma ut till altanen som vi förhoppningsvis kan färdigställa i år, vilket är kanon när man skall ut & hänga upp tvätten.

.
Glitzbollar i taket fr. Mio Möbler, älskar mina kristallbollar!! :)




Sköljmedel i glasflaskorna i olika färger & dofter, strykvatten med lavendeldoft samt tvättmedel i glasburkarna. 

Olika tvålar & borstar för fläckbearbetning & handtvätt.


Flaskor & burkar fr. Ikea, Strykvatten fr. House Doctor.


Det blir mer underhållande med lite musik i tvättstugan, portabel radio till vänster, kanna, klädnypor & tråd & gammal sax.


Stor tvättkorg.


Garderober, samt  groventré ingång. I detta rummet har vi också värmepumpen.


Utgång till framtida altan.


Ytterligare garderober, ingång till stugan samt framtida mediaskåp som än så länge är en sladdhärva ej med på bilden. Sen saknas det lite krokar, garderobsdörrar, kanske nån matta & lite till.. (så vi har lite kvar att färdigställa i detta rummet), men i stora drag är det färdigt, skönt!

Det blir faktiskt lite roligare att tvätta om man gör det trivsamt i tvättstugan för tyvärr är det ju en plats man kommer ägna en hel del tid i. :)

Har gett mig på den nya redigeraren i blogger så jag hoppas inlägget inte blir allt för tokigt, hoppas den funkar bättre än den gamla, en stor fördel är ju att man kan förhandsgranska inlägget. Provade också att använda mig att storleken extra stora bilder, får se hur bra eller dåligt det blir, minns inte om det fanns i förra variantens redigerare. Däremot skall jag jobba på att separera huvudinläggen mer från högerkolumnen, när man använder sig av extra stora bilder blev det tight mellan kolumnerna..men men, hur mycket jag än stör mig på det så tar jag inte tag i det inte ikväll :)

Ha en fortsatt bra vecka,

k r a m

14 kommentarer:

  1. Hej! Hittade just din blogg, sparade som en favorit och kommer läsa mer en annan dag. Är i husbyggartagen och letar inspiration för fullt.. Vi har samma fina kökssoffa! Den är så fin tycker jag, har fått min från farfar och det var hans pappa som fick/köpte den. Måste vara över 100 år. Var har du fått tag på din?

    Önskar dig ett fantastiskt 2011
    // Anna

    SvaraRadera
  2. Så fina bilder.
    Visst är det härligt med en mysig tvättstuga. Har också utgång till altan (fast den är inte byggd ännu, men det ska bli).
    Skönt med en groventré.
    Ha det bäst!
    AC

    SvaraRadera
  3. Oj, oj så fint, helt i min smak. Många fina detaljer också.

    Kul att få inspiration för oss som snart ska dra igång med vår egen tvättstuga

    SvaraRadera
  4. Vilken fantastisk tvättstuga!
    Härliga inspirationsbilder du bjuder på.
    Ha en fin dag!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  5. Visst är det härligt med en rymlig o trevlig tvättsuga. Hoppas bara man kan hålla den lika fin längre än ett par månader.

    SvaraRadera
  6. Hej!

    Hittade hit från Styleroom, va kul att du bloggar!
    Du har så fint!

    Mvh Liza

    SvaraRadera
  7. Din underbara tvättstuga får mig att drömma... Det måste vara en fröjd att få använda den, ingen smutstvätt på hög där inte.

    SvaraRadera
  8. Det var en rymlig och trivsam tvättstuga med många fina detaljer! En sån skulle vara bra att ha. När man renoverar ett gammalt hus som vi gjort får man göra det bästa av det som finns, men det har ju sin charm det också.
    Ha det bra!
    /Tant Brun

    SvaraRadera
  9. Tusen tack för nyårshälsningen på min blogg. Gulligt av dig att kika in :o)
    Vilken superfin tvättstuga och stoooor! Härligt! Vi har ännu inte hunnit med någon renovering av vår tvättstuga, men om jag får bestämma så står den väldigt högt upp på listan. Jag kan redan se den framför mig. Operation övertalning går snart igång ;o)

    Ha en fin dag!
    Kram Ulrika

    SvaraRadera
  10. Hej! Är hemma med en hög sjuka barn och försöker få lite inspiration till lite fix här hemma, bl a tvättstugerenovering. Det hittade jag hos dig! :-)
    Underbar blogg.
    Mvh
    //Susanne N

    SvaraRadera
  11. Tack för alla fina kommentarer! Var glad jag blir!

    Anna, vad spännande att ni skall bygga nytt hus, en spännande, krävande & fantastisk rolig resa!
    Soffan, visst är den fin! Kul att du har likadan!! Just att den har små hjärtan gör att jag gillar den lite extra! Jag hade tur & fick köpa min av en kompis som hade haft den i sin släkt. Tyvärr vet jag inte mycket mer än så till bakgrund! Lycka till med husbygget, kul att du hittade hit & trevlig helg! Kram Tiina

    Susanne, Hoppas dina små kryar på sig!! Roligt att du hämtar inspiration från min blogg & kul att du gillar bloggen, det värmer, tack! Lycka till med tvättstugeprojektet, låter spännande! Trevlig helg, Kram Tiina

    & till alla andra som kommenterat så snällt & har egna bloggar tittar jag alltid in titt som tätt! Trevlig helg alla!

    Kram Tiina

    SvaraRadera
  12. Hej, vad fint du har det! Underbara lampor!!! Första gången jag hittar till din blogg, men jag tittar gärna in igen! //kram maria

    SvaraRadera
  13. Åh, nu blev jag riktigt sugen på att fräsha upp tvättstugan! Får ta ett ryck till våren när jag får mer pyssel- och fixarenergi.

    Ni har det verkligen underbart fint hemma =)

    SvaraRadera
  14. Kanonfin tvättstuga, är lite småkär (läs helkär) i kristallbollarna från Mio. Bänkskivan ni hatr i tvättstugan vad är det för en? Är det en laminatskiva? Vart är den köpt?

    MVH Malin

    (malinxs@hotmail.com)

    SvaraRadera