onsdag 15 juli 2009

250 besökare om dagen, tack alla läsare!


Satte in en tjänst för besökstatistik på bloggen & det är helt otroligt på 2 dagar har jag haft över 500 besökare, ett snitt på 250 besökare om dagen! exakt 521 besökare 090715 22:46 på 2 dagar!!

Tack så hemskt mycket till alla läsare, verkligen jättekul!

Lämna gärna en kommentar, är det nåt speciellt ni vill läsa om eller undrar över, eller bara tyck till det är alltid lika uppskattat, precis som att ni röstar på bloggen, skall kämpa för att hålla mig kvar på tio i topp listan på vibyggerhus.se där jag legat väldigt länge, där är era röster avgörande!

När ni tycker till i bloggen får jag också en möjlighet att få en bild av er genom era bloggar, alltid lika spännande & inspirerande att kika in hos andra.

I alla fall tack igen, jag blev väldigt positivt överraskad över alla läsare!

Kommer att uppdatera bloggen så ofta jag kan, den har väldig växtvärk nu samtidigt som trådarna skall knytas i hop i huset nu.. många beslut att bevaka under slutskedet. Men nog skall jag få tid & skriva med, som tur är går jag på en efterlängtad semester på måndag.. då räcker tiden till att läsa runt på alla era bloggar för att jaga inspiration, tips & ideér.

Sommarkramar


Husprojekt

3 kommentarer:

 1. Oj vilken härlig blogg detta var. Den hade ja aldrig hittat om det inte var för byggahus.se. Kommer att följa ert projekt:)

  SvaraRadera
 2. Vilket fantastiskt vackert hus ni bygger! Hittade hit via Vivekas blogg, Humlebacken, som hade ett inlägg om "Vi bygger hus" och vad glad jag är för det! Jag har tittat igenom din blogg och den är jättefin och enormt inspirerande! Jag kommer defenitivt att följa er blogg med glädje framöver!

  /Malin

  SvaraRadera
 3. Grattis!!

  Man blir lika glad varje gång man ser att bloggen är välbesökt!!
  Superkul!

  Vár har du fått "räknaren" ifrån??

  Må gott


  Maliin

  SvaraRadera