söndag 19 juli 2009

Nymålat!!


Det har spacklats, slipats & målats för fullt inne huset, & snart är målningen klar.
I kväll blir det stor röj i huset, vi måste städa upp ordentligt då det skall börjas läggas klinker i morgon om nu allt går enligt planerna, vilket det inte alltid gör har man ju hittils lärt sig.
I allafall, vita väggar i vardagsrum & kök samt tvättstugan. Sovrummen, hall & förråd blir lite creme färgade, feng shui heter färgen, super fin, kommer bli kanon kontrast till dom högblanka vita listerna, vi väntar på att få dom så att vi kan måla dom, leverans borde ske i veckan som kommer. Vi har valt att inte ha kritvitt på alla väggar, utan en liten ton i den vita fägen på vissa väggar för att få lite mer liv i huset, göra det varmare & mjukare. det känns för oss ett mera hemtrevligt val. Ska ta lite fler bilder inne i huset i veckan.


Mycket färg har det gått åt iallafall, man får en beräkning på färgåtgången när målarna kommer & kollar på det, men jag tror att det har gått åt minst dubbelt så mycket färg än vad det sas från början. Resultatet blev väl heller inte det bästa efter den första målarens prestation, så vi klagade lite & vips så kom det ny målare & nu ser det superbra ut, bara lite kvar att måla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar