fredag 6 november 2009

Kökssoffan målad.. vilken skillnad!!

Dax att måla kökssoffan.. från blått till..

..vitt!
& så ett dukat bord..

Årets första hyacinter ger tilsammans med ljusen en varm stämning. Burken med hjärtan fr. Lagerhouse.
Färdigt resultat.. dining area! (hissgardinerna i fönstret saknas förstås) :)

& självklart en fårskinnspläd på.. ååh vad jag gillar soffan, den blev som jag ville!!

Skafferiet nästa.. här är det spacklat klart & sen ska det slipas & målas för det är väl ca 10 dagar kvar innan hyllorna kommer.. efterlängtat!

Älskar levande ljus, hur underbart som hellst vid den här tiden på året.. givetvis hela året, men nu känns det extra mysigt! En liten läshörna i sovrummet.

Trevlig helg!

6 kommentarer:

 1. Så fint....
  Soffan är verkligen jättefin nu när den är målad. Jag älskar hjärtan och skulle själv vilja ha en sådan kökssoffa. Tillsammans med det gamla slagbordet och stolarna är det helt perfekt.

  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Tack Marie! Roligt att du gillar det! Hjärtan kan man nästan aldrig få för många i hemmet! :) Vet inte om du la märke burken på bordet fr. lagerhouse & underläggen till ljusen samt krukorna i fönstret på sista bilden.. (kanske inte syns att håligheterna är utskurna små hjärtan, lite mormors sött) :) Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Tack så jätte mycket för det fina berömmet, leendet sprider sig upp till öronen. Ska mysa vidare med leendet på läpparna och fixa med ett nytt inlägg med den inspirationen!! :-D

  SvaraRadera
 4. Jag håller med dig... hjärtan kan man aldrig få för många av.
  Jag la märke till alla detaljer och älskade det. Kunde inte gjort det bättre själv. =) Vi har väldigt lika smak när det gäller inredning och detaljer.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag har också nyligen köpt en blå kökssoffa som jag tänker måla vit. Funderar nu på om jag måste slipa bort den blåa färgen eller om jag bara kan tvätta den med målarfärg och måla över med vitt. Hur gjorde du?

  SvaraRadera
 6. Hej :) var fick du tag på soffan? Letar efter precis en sådan ��
  Om du svarar så vore det jättesnällt om du ville lämna en kommentar på min blogg�� tack

  SvaraRadera