onsdag 5 maj 2010

Glassiga hus & vinnare i tävlingen!

Gick runt & spanade lite på vårt hus utifrån när vårsolen värmde, planerade anläggningen av gräsmatta & gångar...

Oj vad stort vårt hus kändes ett tag tyckte jag... Jag minns att min syster har sagt att det skulle passa bra med ett par vakter utanför entrén, en på var sida pardörren.. Det hade varit en rolig syn :)

& här en bild tagen på ena gaveln.. Så vad händer?

Jo man åker till Frösakull, 5 km söder om oss, längs med havet.. & ser det här huset!! Wow, me like, här skulle jag vilja gå in & kika.. men plötsligt känns ens eget hus inte så stort längre.. näpp.. plötsligt kändes det väldigt litet..typ som garaget till detta huset..

När vi ändå kikar på dom större husen kör vi ytterligare 5 km söderut & konstaterar att Gessles hus inte heller är så litet, det man ser av det.. Nää.. nu känns vårt hus som en brevlåda storleksmässigt :) Definitivt dags att avlägsna sig från platsen, så vi kör hemåt igen & på hemvägen passerar vi...

Riccardos glass på Möllegård..mmmm.. Ljuvligt! Alla som inte varit där bör besöka detta ställe, ligger idylliskt i en lantlig miljö, när vi avnjuter den fantastiskt goda italienska glassen konstaterar jag att, vårt hus är ju faktiskt rättså stort ändå, speciellt om man jämför med stugan på 56 kvm som vi bodde i under 1 år :) & sen är det pampigt också iallafall för mig & tjaa.. kanske blir det vakter ändå ;)

Bor du inte i närheten & har turen att besöka Möllegård, väl värt ett besök på semestern, läs mer på http://www.riccardo.se/
.
Vinnare i tävlingen som anordnades den 20 april blev
Nicole som har bloggen Huset på landet! http://www.husetpalandet.blogspot.com/
Grattis, boken Du & Jag kommer på posten!!
Rätt svar var 9:nde bilden på andra raden & 4:de bilden på sista raden är likadana.
Stort tack till alla andra som skickade in sina bidrag.
.
Så var skall jag hitta vakterna som skall stå utanför pardörren?.. jag vet ju förstås att syrrans son söker sommarjobb.. kanske kan jag få en vakt där i alla fall.. vem vet om man kanske inte skulle kunna få familjerabatt :) då återstår bara en vakt kvar att hitta.. Jag vet att sambon ställer ogärna upp, hunden är för fyrbent & dottern är för liten & jag..ja, det kanske får bli jag då!
.
Kanon, då var det spikat, klart jag vaktar vårt lilla slott!

1 kommentar:

  1. Nämen, va? Vann jag? Oj vilken trevlig överraskning sådär på fredagskvällen! Nu blev jag jätteglad, det är lääänge sedan jag haft tur i nån utlottning!

    Kram, Nicole

    PS. Ert hus ser ut att vara alldeles lagom stort!

    SvaraRadera