torsdag 21 oktober 2010

Ännu mera loppisköp...

Fånge i sitt eget hem? Nää.. Sambon ställer bara snällt upp & visar en av de senaste loppisköpen.. lite känslig var han, han vägrade randig tröja.. :) *fniss* älskar dig!

Även en tallrikshylla i grönt köptes som får ta en kölapp för ommålning. Nummerplåten är en gammal svensk registreringsskylt med plastbokstäver på en plåtskylt där första bokstaven stod för vilket län man tillhörde om jag fick det hela för mig rätt förklarat. Dessa skyltar pryder allt mer våra hem i inredningssyfte & jag gillar dom skarpt..i rätt miljö!

Frågan är bara vilken färg tallrikshyllan skall få, skall den bli pastellrosa & hamna i lilltjejens rum? Med kanske lite böcker & nåt gosedjur hängades på? vem vet...
.
Var registreringsskylten till slut hamnar återstår att se, men den passar in nånstans vid den gamla fläkten. Så kul att hitta udda gamla ting & leka med bilder.. jag kanske skulle ta & måla istället, har ju lite att pensla minsann.. kanske imorgon... eller till helgen.. eller nästa vecka? :)
.
Förresten idag haglade det & snöade på sina håll i stan för första gången i år, men iofs det smälte bort lika snabbt.. men nu har det varit här & knackat på dörren, är vi förberedda? Vinterdäcken sätts på till helgen & jakten efter årets vinterjacka påbörjas.. så måla..ja så fort det hinns..
.
Hej Hopp..

5 kommentarer:

 1. Superfint med regskyltar! Jag har en jag också.

  SvaraRadera
 2. Jag behöver hjälp, slänger iväg mina funderingar till alla på min blogglista!

  Titta in om du har lust!

  Härlig skylt föresten.
  AC

  SvaraRadera
 3. Hej,

  Tack för din visit. Du har jätte fint blogg!!!
  Thanks for leaving a message so I could find myself to here. Love your blog. You got a new reader from here for sure =)

  Kram Suvi

  SvaraRadera
 4. Hej, kul att du tittat in hos mig! Superfin regskylt,är själv på jakt efter en...:) Synd på degen förra veckan men det är sånt som händer...
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jag halkade av "misstag" in på din blogg! Vad duktig du är! Kanonsnyggt! Roligt att du fått tag i en karamellställning! =)
  Mvh Ella, Butik Gredelin
  (om du är nyfiken får du gärna kika in till mig på lantlivistan.blogspot.com. Inte alls lika proffsigt som ditt, men ändå. =)

  SvaraRadera