onsdag 27 oktober 2010

Bullerbykänslor.. karamellstället är här!

Åååh vad jag är lycklig..
.
Jag har äntligen köpt mitt karamellställ !! 12 st. gamla karamellburkar med lock på & tillhörande ställning. Nu går jag runt & öppnar & stänger dessa burkar & beter mig som ett barn på julafton.. Det gäller att ha turen med sig & leta på rätt ställen.
.
Förr har detta karamellställ fyllts av karameller & slickepinnar & stått i en lanthandel. Men nu blir det kaffe, cornlakes, socker m.m, finns säkert plats för godis i en av burkarna med.. :) Har även köpt skopor, men dem har jag inte fått än.
.
Passade på att ta en bild på hyllan ovanför karamellstället. Gamla kakformar, ett kakfat, slickepinnar i en gammal burk & en gammal ostkupa i kristall, m.m.

Lycklig är jag i allafall, vårt kök börjar allt mer bli komplett, dessa karamellställ är ju inte så lätta att få tag i nuförtiden, speciellt inte i gott skick, men här var det minsann i toppskick, inga repor, ingen rost..kunde inte bli bättre, man kan dessutom dela det i 2 delar så vill man ha 2 karamellställ med 6 burkar i varje går det också bra..
.
Det råder bullerbykänslor i vårt kök!

K R A M

12 kommentarer:

 1. Vilket fantastiskt härligt "karamellställ" så häftigt, ja det tar ju lite tid för att få köket komplett det kommer att bli pricken över ieeet
  Kramen
  Ulrika

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Underbart härligt fynd och fint på hyllan ovanför.
  Ha en skön dag.
  AC

  SvaraRadera
 4. Hej! åh vad charmigt!;)

  SvaraRadera
 5. Hei,hei :) fant bloggen din via linken du la inn på Lantlivs fb-side. Ser du gleder deg til neste nummer, tipper det blir SUPER juleinspirasjon der!! Jeg gleder meg!! :) Har gjemt alle bladene fra flere år tilbake.

  Herlig blogg du har! Så mange fine bilder. Jeg linker til deg, så kommer jeg snart igjen.

  Hulda, med bloggen Husfruas Memoarer.

  SvaraRadera
 6. Hej
  Tittar förbi hos dig! Vilken mysig blogg!!! Åhh den där karamellställningen skulle passa perfekt i butiken!!!!! ;) Var en ide... kanske något man ska försöka leta reda på..

  Ha det så gott
  Sofie

  SvaraRadera
 7. Åååå så läckert! Älskar godis och såna här fina gamla burkar!!!!! Ha en mysig pumpahelg!! Mari.

  SvaraRadera
 8. Men så häftigt - vill ha!!

  SvaraRadera
 9. hej! får man fråga hur mycket du gav för godisstället?
  jag ska nämligen köpa ettidag (har reserverat) och vill veta hur mycket dem är värda.

  vänligen
  madeleine
  petersson.madde@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. OJ va fint! Måste bara fråga var du köpt/hittat glasburken med slickepinnar i? Den va så fin.

  SvaraRadera
 11. Jag fick en sådan gammal glasbehållare som de hade till godis förr efter min farmor. Men den är ganska smutsig. Hur gjorde du rent dem? Vill absolut inte skada den/ Sandra

  SvaraRadera