onsdag 13 oktober 2010

tripp trapp trappan...

Delar med lite bilder på trappan. Om den förblir trären eller får samma nyans som golvet som är vitvaxat har jag ännu inte svar på. Många vackra trappor har jag sett, vita, gråa, träfärgade & beslutet är inte lätt, jag väger fördelar & nackdelar.
.
Skall trappan smälta in i resten av huset eller sticka ut? Skall handledaren ha samma färg som trappan eller skall man skilja dessa åt. Tankarna är många & besluten är inte alltid så lätt.

. .

.
..
.
Jag längtar upp.. men än så länge så är ovanvåningen oinredd.. Rom byggdes inte över en natt.

Tjingeling!

6 kommentarer:

 1. Mysigt med ljus i trappan, jag brukar ocskå ställa ut några.

  Härligt med det runda fönstret i trappen. Jag har en önskan att få in ett liknande eller ett halvmånefönster i vår trapp och då blir det in till sovrummet. Jag vill få en mer rymdkänsla vilket jag tror att det ska göra.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hello Tiina,
  thank you very much for your visit and lovely comment! Glad to meet you and to discover your nice world as well :)
  I´ll be glad to follow you and I´ll take some more time to scroll your pages here. You live in a lovely ´light´ house!
  Best regards from Belgium, Marjolijn

  SvaraRadera
 3. Trappan är sååå fin. Vad skönt tt det inte är bara jag som har funderingar:). Erat hus är sååå fint tycker jag. Vad kul det måste vara med ett nytt fräscht hem och inte med ett gammalt hus från 1914 hihi...Stor kram Anne

  SvaraRadera
 4. Jag har nog glömt vår övervåning är så himla nöjd med att få leva på första våningen även fast det bara är på dagtid, nattetid sover vi ju fortfarande i garaget.
  Trappa.....ja det letar vi fortf efter.

  SvaraRadera
 5. Lekker trapp! Jeg ville latt den stikke frem ;-)

  SvaraRadera
 6. Terve terve!! Va bra finska hon kunde :) har du rötter hit mot "öster" eller? Hääääärlig blogg du driver! Jag bara måste länka till dig. Du hamnar under "T R Ä D G Å R D S - godbitar plockade från inrednings bloggar".
  Hauskaa viikonloppu :)

  SvaraRadera