tisdag 23 november 2010

Byrå med 31 lådor

Till min glädje kom jag igår över en gammal byrå med 31 lådor, lite som en julkalender men med några fler dagar, en låda för varje dag i december.. :) frågan är bara vad jag skall hitta på att lägga för spännande i lådorna. Byrån fick sin plats i sovrummet & det blev kanon.
.
Ända sen vi flyttade in i huset har jag hela tiden tänkt att det skall inte köpas nåt möblemang för att snabbt fylla utrymmens som står tomma, utan när man väl hittar just "den" möbeln så köper man den då, & nu var det den tomma väggen i sovrummets tur att få sin möbel. :)

Nu börjar även mina vita hyacinter slå ut, på bilden ser vi 2 st. som jag planterat i 2 små soppskålar med lejonhuvuden på sidorna. Passade perfekt som krukor. Doften är ljuvlig!


Fortsatt bra vecka!

9 kommentarer:

 1. Vilken ljuvlig byrå med alla små lådorna. Jag är också på jakt men de verkar inte finnas i massor. Snart så kanske...

  Kram

  SvaraRadera
 2. Men lyckos dig som hittat en sån fin byrå,helt underbart snygg,vill ha!!!!!!
  Kram o ha en fin kväll.
  ninni

  SvaraRadera
 3. Lovely, ja du har hittat en himla fin byrå;)
  kramen
  Ulrika

  SvaraRadera
 4. Tack för kommentar hos mig! Vilken underbar byrå! Jag älskar lådor och jag hade absolut köpt den oxå om jag hittat en sån! Kram :)

  SvaraRadera
 5. Åh vilken fin byrå!
  Ha en fin dag!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 6. Åh vad fint det ser ut! Och vilken klok idé att inte fylla ut alla vägagr med möbler som man egentligen inte är så sugen på... det borde vi också anamma.

  Ha en bra dag!

  Kram M

  SvaraRadera
 7. Kanonläcker byrå! - Du har en klok möbelfilosofi som väntar tills rätt sak dyker upp, jag försöker göra likadant.
  Ha det så gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 8. Men oj vilken fin byrå, säg till om du tröttnar.Vart finner man en sådan fin byrå?

  Ha det gott Kram jen

  SvaraRadera