lördag 27 november 2010

Loppis, Städning & Amy Diamond

Ja-storstädning, dansshow & lopppis, så började helgen! Idag var vi en sväng på loppis, ett par gamla skidor från kunglig hovleverantör fick följa med mig hem även en stor flätad korg & lite annat smått & gott.. Jag brukar inte bjuda så många bilder på mig själv men när jag hittade dessa gamla glasögön så var jag ju bara tvungen att lattja till det & bjuda på mig själv! Sambon provade också några gamla glasögon, haha, det bjöds på goda skratt när vi provade oss fram.

Igår vaxade vi klart golvteglet i köket! Såå skönt att få det gjort, ett hästjobb att flytta alla möbler, skura det & sen vaxa det. I fjol när vi la det så oljades det in först 2 ggr & vaxades därefter en gång, men för att få ytterligare lyster så vaxade vi det nu igen. Golvet är spanskt handslaget golvtegel fr. stiltje i Österlen. Lite levande uttryck & passar fint i längor tycker jag!

Så förutom gårdagens städning & loppis så var det show idag, lilltjejen hade dansuppvisning med Amy Diamond. Efter 10 veckors tränande så var det uppträde, idag skulle hon äntligen få dansa på scen med sin största idol, blev ett minne för livet för lilltjejen. Guud vad duktiga alla var!
Efter dotterns dansshow, många kramar, bilder & den senaste skivan signerad så var det dags att bege sig hemåt! God mat, bastu & en bra film får avsluta lördagen, så lugnt & skönt! I nästa inlägg bjuder jag på adventsbilder.. det närmar sig!!!

Ha en mysig lördag, kram!

3 kommentarer:

 1. Verkligen en härlig helg ni har haft! Så fint köksgolvet är, - gillar den sortens tegel. Och vilka go'a loppisfynd du har gjort!
  Ha en riktigt skön första advent!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Men va roligt för henne.
  Och vilka fina skidor

  SvaraRadera
 3. Vilken lycka för din lilla tjej! Tycker också golvet är jättevackert, bra val! Ha en härlig första advent, kram Anna M

  SvaraRadera