söndag 21 november 2010

Mina vackra gamla kyrkbänkar!

Tänk att man har verkligen världens bästa kille & världens bästa svärfar, tack för ni körde 60 mil idag, upp till Dalsland & köpte dom underbara kyrkbänkarna jag ville ha. Körde nästan fast, körde genom snöoväder, åkte 07:00 på morgonen & kom hem 21:00 på kvällen, bar & kånkade.. för min skull .. Tack! jag anar bara hälften av vad ni gått igenom idag pga mitt stolleprov, men ååååh vad jag är lycklig, kram!!
.
Ett helt släp med gamla kyrkbänkar! Wow, nu har jag att arbeta med minsann, men det kommer så himlans bra!! Ni som kan se ett färdig resultat framför er förstår dagens unika fantastiska köp & kan säkert därmed känna en del av den glädje jag har idag! Det är såå svårt att få tag på dessa skönheter, men idag var det min tur!

Hahaha... stugan är pjoppfull... hahaa.. jag har lite att göra :) Ögongodis för mig!

Olika längder & varianter av dessa bänkar. Längsta är 3.20 & kortaste är 2.30. Tyvärr missade jag historian bakom bänkarna, vilken jag skall luska fram, men vi har verkligen skapat vår egen historia med bänkarna idag.
.
Väntar på att bli ompysslade av mig!

Var bara tvungen att ta in en i vardagsrummet... & provsitta & känna lite.. & föreställa mig hur det blir i ett framtida matrum, för en av bänkarna hamnar nämligen i framtida matsalen som idag är vardagsrum. En grövre variant kommer få hamna på den framtida altanen under tak vid stugan.. åååh vad kul att planera!!

Beauty blue väntar på att bli vacker vit.

Snygga ben!!

Givetvis delar jag med mig ett färdigt resultat när jag gjort klar den första bänken! Nähäpp har inte tid & blogga mer.. måste gå & kolla till mina bänkisar :)
Hej Svej..

10 kommentarer:

 1. Härligt Tiina, jag ÄLSKAR dina upptåg. Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Nämen du..jag tror jag smäller av alltså !! Vilken lycka att få tag i alla dessa bänkar !!
  Kraaam Anette

  SvaraRadera
 3. Kommer bli toppen! Ska bli kul att se det färdiga resultatet sedan!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Men oj va bänkar du har fått tag på,vilken lycka!!! har själv en lång kyrkbänk ute på verandan som jag älskar.
  kram o ha en fin kväll.
  ninni

  SvaraRadera
 5. Jisses vad bänkar! Snygga var dom också!
  Ja, jag förstår at du älskar kyrkbänkar :P Skulle också kunna tänka mig fler, men har inte plats :/

  Kul att du hittat till mig, jag vet inte om jag kommenterat hos dig förut? Minnet är bra men kort :P
  När jag googlade efter badrumsbilder så hamnade jag 'i ditt badrum' för ett tag sen, sparade länken och har kikat in några gånger... marmorgolvet är så snyggt, och resten av badrummet med!
  Vi kommer ha svart marmor på golvet i vårat nya badrum, med lite ljusgrått... Maken är nere och kaklar väggarna 'as we speak' :)

  Ha d gott!
  Kram Hanna

  SvaraRadera
 6. Hej på dej! Vad kul att du hittade mig, för nu hittade ju jag till dig! - En blogg precis i min smak!
  Vilket superkap du har gjort i de där kyrkbänkarna, och i val av man med verkar det ju som, hehe! Ska bli jättekul att få se framöver vad du tänker hitta på med bänkarna.
  Må så gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 7. Alla bara kommenterar bänkarna...men HALLÅ pojkvännen och svärfar då? De förtjänar verkligen en eloge!!! :) Men ok, bänkarna kommer bli jättefina de med! ;)

  SvaraRadera
 8. Nämen oj vad härligt!! Så många fina kyrkbänkar du fick tag på. Jättefina!! Förstår ditt lyckorus :-)) Ska bli roligt att det färdiga resultatet sen. Kraaaam Paula

  SvaraRadera
 9. Wow, vilka fina bänkar!! Grattis till dem.

  SvaraRadera
 10. Du skrev var två av bänkarna hamnar men det såg ju ut du hade hur många som helst? Skall du ha en stor sittning i huset?

  SvaraRadera