fredag 10 december 2010

Till alla små prinsessor!

Stolt mamma som man är till en sprallig tjej på 7 år så bara måste jag ju dela med mig lite klädköp som jag blev så glad för! Kanske även ett julklappstips din din prinsessa.
Kläderna finns upp till strl 128, & den största storleken passar min tjej precis.

En vit tunika i sammet, med sött silkesband i midjan som går att snöra åt, spets & volang nertill & även på den söta luvan. Knappar framtill ner till bandet & 2 söta fickor fram.
Köpte även strumbyxor till i samma vita nyans.

Luva med spets, knappar & knytband!

Volang & spets nertill.

Fickor som är veckade & knytband i midja.

Sen köpte jag i denna underbara turkosa färg ett par byxor med resår i midja, brunt knytband i silke i midjan & rosett av samma band på fickorna, även ett broderat hjärta på fickorna.

Givetvis muddar nertill av en lite längre variant.

Även en tunika inhandlades, med genomgående ficka på magen, med muddar i ärmslut & med luva.

Tunikan har också volang nertill med markerad söm i samma färg som knytbanden. Knappar i brunt fram till midja & med lite detaljer påsydda på framsidan ovanför midjan. Detta set fanns även i en fin rosa färg, om man föredrar det!

Kläderna påminner om Chillnorways barnkollektion dom har väldigt fina kläder men tyvärr för dyra & med tanke på att man har barn som snabbt växer ur sina storlekar & man vill låta dom kunna leka & smutsa ner sig utan att oroa sig för att kläderna förstörs.
.
På bilden nedan ser vi liknande kläder fr. Chillnorways barnkollektion, skillnaden är att plaggen där kostar runt 1000:- bara för en tunika men visst är dom bedårande :)
.
Chillnorway, tunika i sammet, knytband & volang & luva.

Mer färglada kläder fr. Chillnorway, tunika & byxor, knytband, fickor, volanger, spets samt påsydda detaljer.


Inköp: Vit tunika, Kappahl 179:- Vita strumpbyxor Kappahl 69.50:-
Turkos tunika, Kappahl 149:- Turkosa byxor Kappahl, 129:-
Wow, vilket kap va! Var bara tvungen att dela min glädje & tipsa om dessa fina & sköna & billiga plagg till alla små sessor där ute!
Kram & ha en trevlig helg!!

4 kommentarer:

  1. Fina kläder!

    Den översta tunikan köpte jag till min yngsta dotter för två veckor sen, och hon bor i den om hon själv får välja så jag köpte en likadan röd till henne igår.
    Så himla fin.

    SvaraRadera
  2. Tack!!!
    Den vita har Hilda redan, men det saknas lite kläder nu, så det blir till att rusa till affären, för det turkosa setet var ju helt undrbart:-)

    Kram Emma

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Åååå vilka söta barnkläder. Den vita tunikan hade jag gärna haft själv. Påminner lite om Odd Mollys underbara kläder, vill ha....
    Min dotter är tyvärr för stor för dessa.
    Ha en underbar helg!
    Tack för titten hos mig.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  4. Jag suckar högt över att det aldrig finns sådana där kläder i vuxenstorlek. (Iallafall inte lika gulliga.) För visst hade man velat ha sådana där turkosa myskläder!
    Trevlig helg!
    /Anna-Karin

    SvaraRadera